Printing

Bedrukken

Maak het verschil met een professionele bedrukking op uw verpakkingen!

Wij vinden het als bedrijf belangrijk om mee te denken in de wensen en behoeften van onze klanten. Daarom bieden wij de optie aan om artikelen te laten bedrukken. Wilt u uw eigen logo en/of tekst erop? Geen probleem!

Dampack biedt diverse mogelijkheden voor het bedrukken van diverse verpakkingen, folie, zakjes en tassen. Het bedrukken van artikelen met uw logo is een goede strategie om uw naamsbekendheid te vergroten. Met een opvallende bedrukking geeft u uw bedrijfsnaam een positieve impuls.

Wij nemen u mee in het proces en door mee te denken in uw wensen en behoeften komt er een professioneel product tot stand. Bedrukte artikelen zorgen er namelijk voor dat u op deze manier uw naamsbekendheid bevordert. Naast het bedrukken van verpakkingen bieden wij ook de optie om verpakkingen op maat te maken.

Mocht u meer willen weten over ons assortiment aan bedrukte artikelen? Neem dan contact met ons op!

 

Kleuren

Het bedrukken van verpakkingen kan in iedere kleur die u maar wilt. Op die manier is de keuze zeer groot en zullen de kleuren van uw disposables of plastic verpakkingen altijd goed matchen bij uw eigen huisstijl. 

Zo heb je bij Dampack veel diverse opties met betrekking tot het drukken van de kleuren op het verpakkingsmateriaal. Denk bijvoorbeeld aan offset drukken. Dit is een van de meest gebruikte druktechnieken, hierbij wordt gebruik gemaakt van PMS (Pantone Matching System).

Ook bieden wij de optie aan om disposables en plastic verpakkingen te bedrukken middels IML (In-Mould Labeling). Dit is nagenoeg vergelijkbaar met full colour. Dit proces biedt veel mogelijkheden. Middels deze optie kun je veel meer realiteit bereiken in het bedrukken van verpakkingen. Bij IML bedrukking worden voorbedrukte labels mee gesmolten in het productieproces.

Wij snappen dat dit een erg lastige keuze kan zijn. Onze verpakkingsspecialisten zorgen er dan ook voor dat u voorzien zult worden van een goed advies. Door u mee te nemen in het proces en mee te denken in uw wensen en behoeften, zal er een professioneel product tot stand komen dat voldoet aan al uw wensen!

 

Staffel

Indien u besluit om te kiezen voor het bedrukken van verpakkingen, is het ook belangrijk om te weten wat het kostenplaatje gaat worden. Verpakkingsmaterialen met uw eigen bedrukking worden geleverd tegen redelijke prijzen. Echter werken wij bij Dampack met staffels. Dit houdt in hoe meer je bestelt, hoe voordeliger de prijs per stuk wordt. Op deze manier is het voor u een stuk voordeliger indien u voor grote hoeveelheden wenst in te kopen.

Mocht u een offerte aan willen vragen of een bestelling willen plaatsen, neem dan contact met ons op via info@dampack.nl of bel naar 0183-631799.

Neem contact op