Over Dampack International

Dampack International BV is een gerenommeerde leverancier van kunststof verpakkingen in Europa. Dit familiebedrijf met een ervaring van meer dan 35 jaar kenschetst zich als een all-round verpakkingsspecialist op het gebied van dunwandige verpakkingen voor met name de foodsector. Door een enthousiast team worden de afnemers snel en accuraat terzijde gestaan in de dagelijkse problematiek van onze verpakkingswereld.

In het assortiment treft u naast het standaardprogramma een reeks exclusieve producten aan. Dit programma is ontstaan door samen met de klant te anticiperen op de specifieke vragen van de consument. Bekijk hier ons assortiment aan producten.

Werkwijze

Met enkele vooraanstaande Europese fabrikanten is een unieke samenwerking ontstaan, waaruit een gecombineerde know-how heeft geleid tot een optimaal leveringsprogramma. Deze bedrijven zijn alle iso-gecertificeerd en werken volgens de HACCP-richtlijnen. Dampack International BV heeft middels een uitgebreid investeringsplan deelgenomen in het productieproces van diverse disposables. Een reeks matrijzen in eigen beheer, ondergebracht bij vakkundige en betrouwbare fabrikanten, geeft onze klanten terecht het gevoel van zekerheid omtrent prijs, levertijd en prestatie.

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid vinden wij erg belangrijk. Gedurende het aankoopproces zullen wij meedenken in uw wensen en behoeften en staan wij u graag te woord. Naast het bedrukken van verpakkingen bieden wij ook de optie om verpakkingen op maat te produceren. Doordat wij een reeks exclusieve matrijzen in eigen beheer hebben.

Daarnaast denken wij ook graag mee met de klant indien er eventuele klachten ergens over ontstaan. Hierbij wordt er een zo goed mogelijk passende oplossing geboden. Bij kwaliteitsklachten verzoeken wij de klant recente samples op te sturen met hierbij het vermeldde badge nummer en/of productie datum.

Mochten wij uw interesse hebben gewekt, aarzel dan niet een neem contact met ons op!